SİİRT / KURTALAN - Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu

May

Kalite Takip Sistemi (KTS) kapsamında okulumuzda ödüllü bulmaca etkinlikleri düzenlendi.

May

Kalite Takip Sistemi (KTS) kapsamında okulumuzda Kadir Gecesi ile ilgili program düzenlendi.

May

Kalite Takip Sistemi ( KTS ) kapsamında okulumuzda kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma konusunda seminer düzenlendi.

Nis

Planlanan faaliyet doğrultusunda okulumuz Türkçe Öğretmeni Nihat DEMİR ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Servet HAZAR tarafından "Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları" konusu hakkında okul öğretmenlerine bilgilendirici bir sunum yapıldı.

Nis

Okulumuzda yapılan LGS deneme sınavının sonuçlarına göre ilk 5'e giren öğrenciler okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Nis

Planlanan faaliyet doğrultusunda okulumuz İngilizce Öğretmeni Fesih GÜZEL ve Türkçe Öğretmeni Veysi AVİM tarafından "Yıllarca öğrenci yetiştirmiş/yetiştirmekte olup hayatını eğitime adamış vefakar öğretmenlerimizle buluşma" konusu hakkında okul öğretmenlerine bilgilendirici bir sunum yapıldı.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu OKU-YORUM  Projesi tüm hızıyla devam etmektedir.

Mrt

Planlanan faaliyet doğrultusunda okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Muhammet Şirin ANDIÇ ve Neslihan GÖNEN tarafından "Hz. Muhammed ( s.a.v.)'in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metodları" hakkında okul öğretmenlerine bilgilendirici bir sunum yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin bedenlerine uygun olarak gönderilen yardım paketleri öğrencilere teslim edildi.

Mrt

Planlanan faaliyet doğrultusunda okulumuz Matematik Öğretmeni İbrahim Ethem Güreşen ve Fen Bilimleri Öğretmeni Ayşenur Güreşen tarafından e-okul, MEBBİS ve EBA uygulamaları hakkında okul öğretmenlerine bilgilendirici bir sunum verildi.

Mrt

"Ey! Şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber." Aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Online Dersler için öğrencilere ücretsiz olarak dağıttığı Tableti almaya hak kazanan öğrencimize okul idaremiz tabletini verdi.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öğrencilere hediye ettiği LGS kitapları okul idaremiz tarafından  öğrencilere dağıtıldı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanmış olup Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından LGS öğrencilerine armağan edilen LGS Soru Desteği Paketi okul idaresi tarafından öğrencilere teslim edilmiştir.

Kas

Covid-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünlerde okulumuz öğretmenleri tarafından online veli görüşmeleri yapıldı.