SİİRT / KURTALAN - Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuzun sosyal medya hesapları aşağıda belirtildiği şekildedir. Bu hesapları takip edebilir ve paylaşımlarımızı beğenebilirsiniz.

Facebook: Kurtalan İhoo

İnstagram: kurtalanhatip

Twitter: @KurtalanHatip

Ara

Okumayan bir bireyin hem okuma hem anlama hem de anlatma alanlarında sorun yaşayacağı aşikardır. Bu sebeple öğrencilerimizin okuma alışkanlığı edinmesi için okulumuzda her gün okuma saati uygulanmaktadır. Aynı etkinliğin velilerimiz tarafından da evde günde bir saat uygulanması önemle rica olunur.

Kas

18-22 Kasım arası ilk defa  uygulanacak olan ara tatil için Milli Eğitim Bakanlığımızın spor, gezi, doğa ve kültür alanlarında  hazırladığı etkinliklere    aratatil.meb.gov.tr    adresi üzerinden Siirt iline tıklanılıp günlük etkinliklere ulaşılabilir.

Kas

Öğrencilerimizin değerli velileri, çocuklarımızın eğitim gördüğü yuvalarının daha yeşil, ferah, yaşanabilir ve çocuğunuzun bir fidanının olması adına sizleri okul bahçesine fidan dikmeye davet ediyoruz.

Kas

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (sav) dünyaya teşriflerinin yıl dönümüne kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Mevlid-i Nebi Haftası'nda  Peygamberimizi bütün yönleriyle daha iyi tanımak, birlik, beraberlik, kardeşlik sevgi ve yardımlaşma duygusunun güçlendirilmesi için çeşitli etkinlikler yapılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurtalan İmam Hatip okulu olarak Mevlid-i Nebi Haftası'nın tüm İslam aleminie ve insanlık alemine hayırlar getirmesini diliyoruz.