SİİRT / KURTALAN - Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu

Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu

Adres
SÜMER MAH. CENGİZ TOPEL CAD. KURTALAN İMAM HATİP ORTA OKULU BLOK NO1 KURTALAN / SİİRT
Vizyon
Temel hedefimiz; milli ve manevi değerleri ön plana çıkarmak,bilgi toplumuna dönüşümü sağlamak, insan hak ve sorumluluklarına saygı gösteren bir nesil oluşturmaktır. Değişen dünyamıza uyum sağlamak için öğrencilerimize gerekli davranış ve donanımı kazandırmak, geleceğini yaratan nesiller yetiştiren özgün bir okul yaratmak temel vizyonumuzdur.
Misyon
Hedefleri gerçekleştirme yolunda sevgi ve istekle çalışmayı, birlik ve beraberliği sağlayarak öğrenci-veli-çevre üzerinde etki etmeyi, ortak değerler oluşturup topluma şuur kazandırma yolunu destekliyoruz. Adil, dürüst, çalışkan, öğrendiğini paylaşan, sürekli öğrenen öğrenciler yetiştirmek temel misyonumuzdur. Bir misyona sahip olmayanlar nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler. Onlar gitmez suyun akışına kapılarak akar giderler.
İL MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM. OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.